"TONGUE>MALLORCA" EL PROJECTE


tonguebag summer bags

Com alguns de vosaltres ja sabreu, uns mesos enrere iniciàvem el projecte "TONGUE>MALLORCA".

 

Començam de forma humil, som petits i en som conscients, però això ens reporta una gran llibertat. Dissenyem coses úniques i diferents a la resta. Ens sentim còmodes proposant una alternativa nova, fresca i divertida que alhora repercuteix positivament en el nostre entorn.

 

Creiem, ens sentim preparats i ens agrada el que feim. Esperem que a vosaltres també.

 

 

PERQUÈ "TONGUE>MALLORCA"?


El nom "TONGUE>MALLORCA" reflecteix la nostra filosofia.

 

Per una banda "TONGUE" (llengua en anglès) fa referència a les teles tradicionals que empram per a crear els nostres dissenys i per tant a la tradició. S'anomenen "teles de llengües". Són típiques de l'illa de Mallorca i molt exclusives, ja que només es fabriquen a tres llocs de l'Illa. Aquest nom es degut als dibuixos en forma de flama o llengua que presenten aquestes teles.

 

D'altra banda "TONGUE" té una connotació jove, desenfadada i fresca. O no és això el que us ve al cap quan veieu una fotografia d'algú ensenyant la llengua?

 

I perquè amb anglés?, doncs perquè estam tan orgullosos del que feim a n'aquesta petita i tan nostrada illa que volem difondre el nostre missatge més enllà de les nostres fronteres.

 

 

ELS NOSTRES PILARS


1> Tradició

Apostem per la feina ben feta, pel saber fer artesà adquirit a través de segles de tradició. Només així aconseguim un producte de qualitat immillorable.

 

2> Innovació

Tenim un ull que mira cap al darrera però un altre que mira cap endavant. Ens agrada fer-nos nostra la cita de Jorge Oteiza:

"Qui avança creant quelcom nou, ho fa com un vogador, avançant endavant, però remant d'esquena, mirant enrere cap al passat, cap a allò existent , per poder reinventar les seves claus".

 

3> Sostenibilitat

TONGUE>MALLORCA està fabricat amb productes 100% naturals i biodegradables. Així doncs, l'afectació al medi natural és mínima. A més, apostam per utilitzar materials propers: tant la tela com la corda es fabriquen a les vores del Mediterrani. D'aquesta forma aconseguim minimitzar el transport.

 

 

PER A QUE SERVEIX AQUEST BLOG


Aquest projecte no té cap sentit sense vosaltres. Per això pretenem que aquest blog es converteixi amb un canal de comunicació on pugueu expressar la vostra opinió, fer-nos suggeriments, preguntes etc.

 

A la vegada, la nostra intenció és anar publicant sobre temes que ens semblen interessants, que ens criden l'atenció, amb els que ens sentim identificats... Volem doncs fer-vos partícips del nostre projecte, de la nostra visió i del nostre manifest.

Un manifest que Destil·la Essència Mediterrània

 

Un salut i moltes gràcies.

 

Toni i Biel,

Co-fundadors del projecte.
Escribir comentario

Comentarios: 0