MALLORCA BOOM > QUI ESTIMA MALLORCA NO LA DESTRUEIX!!!


Tonguebag_salvem sa rapita

Amb aquesta entrada al nostre blog volem iniciar una sèrie de publicacions amb la intenció de denunciar els desastres que s'estan duent a terme al llarg del nostre estimat Mediterrani.

 

Ara farà ja més de 2 anys, concretament el 29 d’abril de 2012 a sa Ràpita, es van reunir prop de 10000 persones. Moltíssimes més de les que es pensaven els organitzadors (GOB, Salvem Sa Ràpita i Amics de la Terra) quan els convocaren per fer una cadena humana que enllacés la Ràpita i ses Covetes, a Campos.

Tota aquesta gran quantitat de gent estava allà per mostrar el seu rebuig envers el projecte de fer un macro hotel just al costat de la platja de ses Covetes i l’ANEI des Trenc.

 

Es va formar una cadena de varis quilòmetres que hauria bastat, no per a unir Ses Covetes amb Sa Ràpita un cop, sinó per fer-ho 5 o 6. Fins i tot a la Barceloneta es va crear també una cadena humana en la lluita per la defensa del territori.

 

I es que aquesta gran onada de gent que es va presentar a la trobada només es pot explicar quan ens n'adonem de què Es Trenc no és només una platja. Es Trenc és molt més que això, és un símbol de Mallorca i de les Illes, talment com la serra de Tramuntana, Lluc, la Seu o el castell de Bellver.


 Avui, ens hem despertat amb una notícia que ens ha alegrat el dia. El tribunal suprem ha confirmat la protecció per a Sa Ràpita en desestimar finalment la construcció d'aquest macro hotel. Tot això després d'un llarg procés judicial d'oposició iniciat el 2012 per les forces del PSOE i MÉS per Mallorca i que va comptar com veim amb l'ajuda de la gran mobilització social en contra del projecte.

 

Creiem amb total certesa que ja és ben hora de pensar com volem que sigui el lloc on vivim i com volem deixar-ho a les següents generacions.

 

Hem d'apostar per un model de turisme basura que omple de formigó les nostres costes? Protegim tots junts ses nostres Illes, el nostre estimat Mediterrani.

 

El missatge és clar: QUI ESTIMA MALLORCA NO LA DESTRUEIX!Escribir comentario

Comentarios: 0